Catering

Hög kvalité & bra priser

 

Catering i Stockholm

Catering i Stockholm är vår specialitet! Kontakta oss idag om ni är i behov av catering till företag eller till privatpersoner. Vi erbjuder ett stort cateringutbud av smörgåsar, sallader, bufféer, tårtor och mycket mer till bra priser. Kontakta oss gärna om ni inte hittar det ni söker, så hjälper vi er gärna!

Vi är ett litet cateringföretag med stora möjligheter att hjälpa dig med catering till riktigt bra priser. Våra cateringmenyer är nyligen uppdaterade och följer alltid vad säsongen har att erbjuda. Vi är mycket stolta över vår mat, dryck och över vår personliga service. Vi kompromissar aldrig kvalitetsmässigt och det syns i våra tidigare beställares betyg. Hög servicenivå och bra kvalité är våra styrmedel och glädjen att laga mat är vår drivkraft.

Catering hos oss, hur fungerar det?

För att garantera er cateringbeställning på smörgåsar/sallader/fika/tårtor behöver vi få in din order senast kl 14 tre dagar innan leverans/avhämtning. Självklart försöker vi hjälpa till även om du är sent ute!

Beställningar på smörgåstårtor/landgångar/bufféer och mingelmat behöver vi få in senast 7 dagar innan leverans/avhämtning.

Priser (ex moms) för leverans inom Stockholms län

Enkel väg 600:- (vi levererar allt på engångsmaterial)

Tur och retur 1100:- ( beställningen levereras på glas/porslin och hämtas senast dagen efter leverans)

Kontakta oss för info om leveransavgift till andra adresser!
För beställning – använd kontaktformuläret eller slå en signal för att bolla idéer och få offert!